Followers

Saturday, 28 March 2009

cOver GirL

KaLau duLu aKu peNah tuLis enTri tEntanG keHiduPan dLm pErcintaan.. Tapi..kaLi ni aKu tak nak tulis paSaL cinTa laGi..cUkupLah tu..aKu dah penat...aKu rase baik aKu wat bende yG leBih berfAedah..kan3x.....hehe...

aKu dAh bOsan nAk tuLis pAsaL ciNta jEr...suMenyer tAk maSuk dEk akaL..Dan sKrg wAt maSe ni r...aKu lbih sKe singLe...aKu lbih ske melayan bLog aKu yg satu nih...

Macam2 dAh aKu wat nGan die...sEgaLa kiSah suka duKa aKu sumer aKu der tulis dLm bLog nih...leh kaTa kaLau sehAri tAk teNgok bLog nih..leh jaDi saSau woooo.....hehe....

Alaa.....tapi...sOmetimes biLe tGk sDare2 aKu yg seDang bErcOupLe dEr la gAk 'ter'jeles...huhu...mAklum r...aKu maNusia biaSe gAk...dEr pErasaan laGi...huhu...

Tapi.......tAk kiSah r sumer tuh...bAik aKu fOkuskan entri aKu kali nih...haha....

KaLi nih aKu nAk caKap yG face aKu maSuk dLm maGazine..haha...meSti kOranG dEr yG tAk caye kan?? t kOrang tgk r pic kAt bwh ni....hehe...

aKu muLe2 pun mcm nAk tAk nAk jEr lEtak fAce aKu kAt fRont cOver mAgazine...tapi....aKu rAse kan....ni kehIduPan aKu...aKu leh wAt aPe yG aKu ske...aKu kAn siNgle and availabLe nOw.....huhu....

So......tAk peRlu r nAk minTa pErseTujuan dArinyer laGi....haha...

aKu pun muLe r jAdi suPer ceLebriTy yG bAru....kihkihkih....

TERHANGAT DI PASARAN!!! haha...

HAH!!!! cAye tAk??hehe....jGn mAre....kAdanG2 kite kene r hibuRkan hAti kita yG seDanG laRa nih....

Bukan niAt hAti aKu uTk memPerLekehKan kOraNg sumer...Hope jgn r teRase hAti....

Dunia skrG kAn dAh canggih...per saje leh kiTe eDit....so....aKu pun eDit r pic aKu tuh...lEtak jAdi cOver girl jAp....huehue...

Sekian...


Reaksi kOrang:

1 beri komen di sini:

sajeedhani. said...

haha.
nice la sis!
pedulikan je ape orang kate.
janji kite hepi.
suda lahh.(: