Saturday, 18 April 2009

Arghhh.....aKu giLer

Aku dah giler agaknyer.... Dari semalam hingga ke hari ni jer aku dah change layout sampai 3 kali... aKu semakin tak faham ngan hati aKu nih....

Mane pegi nyer pendirian aKu selame ni?? aKu bingung...aKu bengang... aku buntu...

Argghhh.....ape sumer ni....?? ape nka jadi ngan aKu ni??

Hahaha......aKu ketawa dlm tangisan.... tapi aKu tak tau nape....

hati aKu hancur.... hancur berkecai....mcm pinggan yg jatuh pecah berselerakan... Aku geram! Aku marah! Aku sakit hati! Aku sedih! Aku tension! Arghhhh..........

Sumer perasaan aku ader time nih.....tapi aKu masih tak tau nape?? huhu....

(sebenarnyer tau tapi sengaje wat bodo...wat bangang....wat tak tau...wat tuli jer....)

Disebabkan kegilaan aKu tuh, blog kesayangan aKu ni yg jadi mangsa....(isk..isk...kesian....mangsa keadaan..huhu).. Aku change layout byk2 kali...aku tak puas hati... aku tukar yg baru...tak puas lagi tukar lagi... tu jer keje aku...langsung aku tak rase penat...
Maklum r....otak ngah berserbut... Sakit otak la kate kan....

Handphone aKu lagi ler byk kali dah jadi mangsa keadaan...(oppss..tapi aku takde la sampai tahap baling ek..hehe..)Aku cume off and bukak blk...kuar kan baterry, masuk blk... hahaha... Aku dah cakap aku ngah gile nih.... ntah pape ntah yg aku wat pun aku tak tau....

Kat sini aku nak igt kan kengkawan aku especially pembaca setia blog aku nih, ko jgn r jadi mcm aku ni... tak de faedah langsung....wat semak kan kepale otak korang jer... baik korang wat bende yg berfaedah ler...huhu... Aku? biarlah aKu ngan dunia aKu...aKu nak tenangkan fikiran aKu yg kusut nih....

Aku pun dah tak tau mane satu layout yg aku pakai...mane nak igt...baru sekejap jer dah tukar....tapi layout-layout tuh sumer aku search kat website ni: http://btemplates.com/

Kot korang terase dah bosan ngan layout korang tuh leh la tukar tapi jgn jadi mcm aku nih... yg ngah gile nih....aKu pun tak tau....
Reaksi kOrang:

4 beri komen di sini:

sajeedhani. said...

sis.
jangan sis.
bahaye ni.
bawak betenang ea.

LeYa said...

hoho...wahai adik sajeed..
sis leya waras lagi r...
cume lepaskan tension dlm blog ni jer..

adol said...

jgn la sampai gile.. ciannya... huhuhu layout nie dah ok apa...

panggil aku shEh said...

sis Leya..
xpe giler sekali skala..
jgn selama-lamanye..hihihi