Friday, 24 April 2009

Entri yg paling membosankan....

Pernah tak korang rase bosan+pening+sedih??

Erm....nape aKu tanye mcm tu ek??

Ape yg aKu nak perkatakan ni??

Huhu....entri aKu kali ni tak la best sgt...sbb aKu bosan laa...aKu tak tau nak wat ape... Pas tuh skrg ni hati aKu sedang diruntun pilu+nak nangis(tapi tak kluar)+sakit hati = menyampah+giler...

aKu memang dah tak tau nak cakap dan wat pe...aKu teramat la bingung skrg ni...aKu rase skunk ni kpale otak aku dah tak btul....haha....

nak diucapkan....nak dilafazkan....nak dikatakan....aKu tak terkata....aku tak terucap....

Jadi, aku pun mendiamkan la diri...aKu melayani la perasaan sedih aKu di hadapan laptop nih... surf internet(mcm2 aKu wat tau...), main gamez n change theme laptop...huhu...

aKu still giler lagi spt entri yg lepas yg bertajuk "Argghhh...aKu giler.."..hehe...

dan sememangnyer manusia dijadikan mempunyai nafsu utk kita rasai ape saje perasaan yg ada... Tak kiralah sedih @ gembira... Dan kali ini aKu sedang merasai perasaan sedih+sakit hati+sakit otak=GILER!!!...hahaha...

aKu pun dah tak tau pe yg aKu tulis nih... Ape Yg Penting!! Kerjasama....... (tetibe masuk wonderpets la plak..) dah aKu cakap aku tgah sakit otak nih.....aKu pun men tulis jer pe yg terlintas kat dlm kpale hotak aku yg ngah berserabut nih...

Wat insan2 yg bergelar blogger especially friends aku kat dlm blog list aku tuh...kOrang mesti bengang+geram ngan entri aKu yg ntah pape nih...huhu...aKu minta maaf la byk2 andai slame ni aKu der wat korang terase hati ek...kot aKu tergune bhs yg kasar ker...aku mintak maaf gak... manusia tak pernah lari dari kesilapan kan... Jadi, kalau kit dah sedar ngan kesilapan kita tu... cepat2 la minta maaf...

aKu terase nak menyepi la kejap...ape pendapat korang la agaknyer ek??? korang suke / tak kalu aku menyepikan diri? pas tuh nnti aKu active la diri aKu blk...kOrang jgn risau r..aKu tak kan hilang ke mane pun...Boleh atau Tidak?? Hantar kan undian anda ke 33555...

Reaksi kOrang:

6 beri komen di sini:

Anonymous said...

oke je sis.
tp jgn menyepi lame2 sgt oke.
:)

sajeedhani. said...

oke je sis. tp jgn lame2. :)

e l d y said...

kurung diri lama sgt nanti kemurungan nanti .. haha ..

gua percaya masa mampu mengubati sakit akak !!

take care sis !!

Anonymous said...

awatnya sedih2x......idup mesti enjoy.....jgn tunjukkan kesedihan kita kepada org len.....biarlah menjadi rahsia hati.......

salam takziah sekiranya "kesedihan" itu membuatkan anda tidak hepyyyyy....

adol said...

menyepi nak g mana/ huhuhu

paan said...

bosan...hahaha.kita sama2 bosan..semua bosa..nasib bek ada peksa..jaidlah bosan + tennsion