Followers

Saturday, 2 May 2009

Salam sumer...aku dah kembali aktif dalam dunia blog

Huuuhhh...penat tol menyepi nih.

Erm...macam2 yg aKu dapat...aKu dah ceria kembali... Ceria...........seperti saluran astro ceria di Channel 611..haha...aKu happy now...

Erm...mase aKu menyepi nih banyak tul aktiviti2 blog yg aKu tertinggal... Fuuuhhh...terase ketinggalan zaman jap...tapi tak pe...aKu dah kembali dah ni...aKu akan sambung semula keje2 aKu yg dah tertinggal ni.. Keje? keje pe? huhu...keje membaca entri terkini kengkawan aKu...hikhik...

Erm...kat sini aKu nak bg mase bace entri kengkawan aKu tadi, aKu tertarik r ngan website ni...
"Malaysian Typing Speedtest"....aKu pun try r wat...erm....masih belum pantas rupenyer aku menaip ek...igt dah laju dah..hehe...

Kamu mencapai 191 markah, jadi kamu berada di posisi 13707 dari 44476 dalam senarai kedudukan
Kamu menaip 227 aksara seminit
you mendapat 35 perkataan betul dan
kamu mendapat 0 perkataan salah

35 perkataan

Speedtest

Erm...pe lagi... korang try r plak... and pada kengkawan aKu yg len yg lum aKu masukkan pape yg korang minta...sabar k....aKu ni bukan nyer robot....sabar tau....tunggu posting seterusnyer...

Reaksi kOrang:

2 beri komen di sini:

paan said...

tension gila gagal mencapai 50 patah perkataan...

sajeedhani. said...

yeay!
sis da balek.
hihi