Followers

Wednesday, 30 December 2009

Eeee....geramnyer....

Emmm....arghhh...aku sgt geram dan marah saat ni... Tika aku ingin merasa kenikmatan dan bahagia, tika itu juga aku dipermainkan dan ditipu oleh anasir yg tak berperikemanusiaan.. Apa salah aku hingga sanggup melihat aku merana begini? Tidakkah kau sedar betapa egonya kau buat aku begitu? Dan amankah kau dengan melakukan permainan tipu helah engkau itu?

Betapa pedih dan sakitnya hati ini....Kau boleh bersuka ria di sana... Apakah kau insan punya pekerti atau tidak? Aku makin hilang kepercayaan terhadapmu lagi... Tidak mungkin aku akan berpatah semula krn bukan prinsip aku spti itu...

Namun, jgn kau igt kau tlah menang....

Tak semudah itu utk aku melupakan perbuatanmu terhadapku...

Tapi ku diamkan saja krn aku punya akal fikiran yg jauh lbih baik dr mu.... Boleh berfikir yg mana baik & buruk...

Hahaha....hanya aku seorang wanita boleh berfikiran waras.... inikan pula engkau... Apa yg kau fikirkan hingga sanggup mempermainkan perasaan orang.............

Aku makin tak mngerti dgn sikapmu yg dulu baik tapi kini spti dirasuk iblis & syaitan....

Alangkah rendahnya martabatmu menjatuhkan maruahmu sendiri.... Sblum melakukan sst perkara berfikirlah dulu sebaik2nya.... Aku hanya boleh mengucapkan kata maaf padamu yg telah byk mengguris hati ini... Tapi tidak mungkin....aku akan

Tuesday, 1 December 2009

Facebook Badge Aku

Huhu.... aKu bosan2 ni aku wat badge utk facebook aku dan letakkan nyer dlm blog aku nih... Pada hal sememangnyer dah lame dah aku punya facebook...cuma lom promote kat kowang sumer jer...

So...skrg ni kalu korang kenal or nak jadi fren aku add la aku... aku tak kisah pun.. macam aiman cakap aiman tak kisah...hehe...

Illya Farhana Create your badge

Petang yang dingin......

Hiii.... lame tol rasenyer aKu tak tulis entry kan... Bile aku on9 n tgk kat shout box aku tuh, byk tol msg..thanks la pade yg sudi ikut or follow blog aku yg x sberapa nih... Bukannye pe.. sejak2 akhir nih ntah la..aku busy dan rase malas jer nk on9...So....aKu pun byk layan cite kat TV time2 aku cuti ni... nanti dah xdpt tgk...Rugi wooo... (Jgn lepas kan peluang yg ada..hehe...)

Emm....dah start dah nak merepek... Ntah pape la yg aku merepek petang ni agaknyer.. .Dah xder cite kot...

Sebenarnye LeYa kat sini nak cakap r kan.... sejak akhir2 ni hati LeYa slalu tak tenteram... Kenape ek?? emm...owang slalu cakap kalu tu mksudnyer aku ni ngah dilamun cinta... hahaha... LeYa dilamun cinta ker... ngan sape?? Jeng3x.... rahsia.... nak tau....ikuti kisah selanjutnyer...