Followers

Friday, 3 December 2010

Aku rindu Dia...

Salam petang sumer buat para blogger yang LeYa sayangi...

Petang2 ni LeYa terase nak post satu entry tentang seseorang yg LeYa amat rindui...

Erm...sape tuh??? Wahhh... LeYa ni jiwang la...cakap pasal rindu..cinta la.. sayang laa.... Hahaha...

Perlu ker LeYa bagitau sape insan yang bertuah yang LeYa sayangi tuh... Tangan LeYa petang ni tetibe jer rajin menari atas keyboard Lappy LeYa ni... So...sebab tuh LeYa post entry macam ni..

Okey lah.... LeYa sebenarnyer rindu pada insan yang LeYa sayangi dan LeYa cintai... Tapi skrg ni tengah cuti semester... Dia pula busy dengan kerja part time nyer... Jadi, kami agak sukar untuk bertemu... Aduh! bosan kan...Nak jumpe jer kene tunggu Sabtu / Ahad depan... lame nyer............. LeYa dah la rindu menggunung macam Gunung Everest dah ni... Erm...tapi pape pun tak kisah r... Janji dapat gak jumpe nanti kan... daripada tak dapat langsung...hehe...

Btw, LeYa kan sebenarnyer nak bagitau start from Sunday 05/12/2010 - 11/12/2010 nih LeYa tak dapat update bLog coz LeYa nak gi Pahang untuk kenduri abangku bertunang dan seterusnyer ke Tasik Kenyir untuk meraikan "FamiLy Day" sebelah ibuku...

Arrggghhhhhh...........terase lenguh sudah tangan2 ku menari di atas keyboard milik lappy kesayanganku ini.. Kaum keluarga serta sanak saudara sudah pun berpusu2 datang ke rumah untuk meninjau keadaan sekeliling atau membantu meringankan beban tuan rumah kerna esok hari Sabtu umah ku ade kenduri kesyukuran sempena abangku nak bertunang tuh laa....

Lalalala.....dah lari tajuk entry nih kan...haha... Okey lah tuh...dah cakap tadi aku rindu dia...Pas tuh aku sambung la ngan cite aku yg lain... Lagipun aku nak bagitau ketiadaan aku selama seminggu nanti takut menggugat para blogger aku pulak.... menunggu kehadiran aku tak muncul2..haha... poyo giler... macam ade jer orang nak tengok bLog aku ni kan.. Ade ker??? Erm...hope ade la kot... Ok2.... biLe lah aku nak berhenti menaip ni kan... tadi cakap dah penat... Tapi tak berhenti2 lagi.... Waduh! gawat ni kok... Baik aku meng'stop'kan diri aku sebelum post entry ni melalut lagi...

Akhir kata dari LeYa... after seminggu nanti LeYa akan update pula tentang keseronokan LeYa bersama keluarga di Kenyir nanti... bye2....
Reaksi kOrang:

0 beri komen di sini: