Thursday, 2 December 2010

Download Software di Filehippo

Salam pada readers sumer... Hari ni LeYa just nak cakap tentang macam mane nak download software yang paling mudah... Selama nie pun memang LeYa download software kat page ni... 

Okey lah... straight to the point la... LeYa download sumer software yg LeYa nak kat FileHippo ni... Just pilih jer software ape yg korang nak and..... click la link pada nama software tuh.... Then nanti click pulak download kat side bar sebelah kanan... Then Save and Install...

K lah.... rase nyer cukup untuk LeYa cakap hari ni.... LeYa pun nak sTop kan enTry kali ni sebelum LeYa merepek lebih banyak lagi... Wassalam...


Screenshot Filehippo
Reaksi kOrang:

0 beri komen di sini: