Followers

Monday, 13 December 2010

'PEACE CONTEST' by EZAN IDMA

Salam sumer...

LeYa telah ditag oleh Pjaz dalam peace contest ni...

Thanks Pjaz... 

Tuan punye yg reka contest ni ialah.....  



Sila klik SINI dan mari kita tengok apa syarat2 utk sertai contest ni...

contest la pulak kan. contest ini memrlukan anda menghantar satu (1) sahaja gambar, takleh lebih kalo lebih saye amek simpan je dlm blog. haha ;p gambar yang dihantar mestilah gmbar anda, kalo gn kawan2 pon mesti ade anda. dan mesti mempamerkan ''peace'' !! kalo ramai2 pon semua kene peace! haha ;p tengokla contoh gmbr tuan punye belog yg dijadikan banner contest ini. mcm haram. haha ;DD baik syarat2 am nye ade lah :


1. mcm biase la. follow la belog ini. kalo tak follow pon takpe. tp tertinggal berita terkini hiburan tersangsi jgn mara! kalo follow, lain kali korg buat contest bole la i follow korg pulaks!

2. mesti ade blog dan berstatus warganegara MALAYSIA. 
(blogger only)


3. letak banner contest ini di entry anda dan di sidebar berlink kan belog ini.

7. tag kan kengkawan anda juga blogger seramai 3 org. atau 30 org. kah kah kah

8. suda join tinggalkan komen anda pade entry ini supaye senang saye nak g kat belog anda. and tengok anda peace smbil peace balik kat anda!

9. tarikh tutup pade 01 january 2011 okey.

10. hadiah? mystery gift from EZAN IDMA. jengjengjeng..


Okey... Dengan berbesar hatinya LeYa meletakkan gambar di bawah ni sebagai memenuhi syarat contest ni...







Peace....


Dan, akhir sekali LeYa nak tag pada kawan2 blogger LeYa


ADIB

WAN NURNABILAH

KIINA









Reaksi kOrang:

2 beri komen di sini:

!.~@Dark Kurosaki@~.! said...

uit..tengkiu..uhuhu..belum pernah org tag...

~sakina~ said...

mekaseh tag kina....
nanti kina join :)