Followers

Saturday, 20 February 2010

Excited setelah 5tahun tidak bertemu...

Hari Sabtu bersamaan 20 Februari 2010...

Setelah 5 tahun tak berjumpe, akhirnye aku ngan kawan2 claz aku mase skolah menengah dulu pun merancang pertemuan kali pertama itu.. Semalaman kami berhubung hingga larut mlm utk mencari tmpt yg sesuai.. Macam2 tmpt yg dicadangkan...

Dan...kate putus diberikan...Perjumpaan diadakan di Pizza Hut di Port Dickson. Perjumpaan ni pun tidaklah ramai..Hanya 5org shj..Namun, kurasakan sudah cukup spt 50 org...huhu... Perasaan masing2 excited sbb sudah 5tahun tidak bertemu...

So..tepat jam 2.00 petang, rakanku, Anita menjemputku d rumah utk kuar bersama... Owh.... x kusangka pertemuan ini menjadi realiti... Aku teruja utk jumpe kwn2 yg lain...

Dan setibanyer di tmpt yg dijanjikan, kami bersalaman... Byk perubahan pada diri diorg sume.. Maklumlah dah 5 tahun x jumpe...huhu...






Wednesday, 17 February 2010

Foto Hunter

Foto itu adalah satu cabang seni dan seni itu adalah satu yang universal. Maka penilaian setiap unsur seni itu adalah dari mata dan hati setiap individu yang pastinya berbeza.


Ape yang anda boleh tafisrkan dari gambar di atas???

Gmbar tersebut telah aku snap di Taman Botanikal, Ayer Keroh Melaka....

mase ni kebosanan tahap melampau...so...aku pun ajak member2 aku gi jln2....then, actually aku nk tunjuk tmpt ni kat diorang...huhu....mendamaikan dan mempesonakan... Sesuai utk tenangkan fikiran..

Friday, 5 February 2010

1Malaysia

Semalam 04 Februari 2010, di Dataran Pantai Klebang, telah diadakan perasmian 1Malaysia... Aku dan kengkawan serta pelajar UTeM yg lain telah turut sama memeriahkan lg majlis tersebut...

Orang ramai berpusu-pusu utk turut hadir... huhu...aku ngan kwn2 aku yg len mencari tempat duduk.

Dan aktiviti pun bermula... Ucapan dari dif-dif terhomat berlangsung dgn jayanya.... Majlis jamuan makan juga serentak semasa persembahan kebudayaan dijalankan... Emmm.....sangat meriah....

Usai dari menjamu makan malam, aku ngan kwn2 yg lain berjalan-jalan melihat suasana keliling.. Owh....sangat luas....kami bergambar sepuas2 nyer...hehe...

Tidak dilupakan juga persembahan artis2 tanah air spt anuar zain, bob af, marsha dan lain2. Serta cabutan bertuah juga tidak ketinggalan dlm majlis ini...

Aduyai!!! panjang tol la nak cite....penat la tgn ni nak menaip....ape la kate...korang tgk je la picture ni...huhu...