Followers

Monday, 3 January 2011

Bermulalah episod aku sebagai pelajar tahun akhir di UTeM

Ouch! dah tahun 2011... aKu dah semakin menginjak dewasa... tapi rase macam mude jer lagi... (haha...perasan gile..) Tahun ni juga merupakan tahun akhir aku di UTeM... Huh! mesti banyak tugasan & projek yg akan dilaksanakan... So..dah tentu aku akan slow dalam arena blog ni... Kesian la blog kesayangan aku ni nanti akan bersawang dan berhabuk sebab jarang buka... Nak buat macm mane kan... dah terpakse... Tapi xkisah la... Kalu ade mase terluang aku akan update cerite2 terkini dari aku... Owh yeah! lupe nk cakap tahun ni juga merupakan tahun bertuah aku kerana abang aku akan berkahwin pada bulan mac ni... haha... tak sabar menunggunya...

Berbalik pada entry tajuk yg sebear... Kehidupan aku selama 2 tahun di UTeM terasa begitu pantas sekali.. Tengok la...sekarang jer dah tahun akhir... huhu... kejap jer mase berlalu kan.... Tapi...Bile sebut jer tahun akhir...pelbagai persoalan dah bersarang dalam kepala aku...

Final Year Projek dah start??
Assignment berlambak2??
Mini projek lagi??
Test?? 
Kene tolong family utk persiapan abang??
Nak bahagikan masa??
Dan banyak lagggggggggiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..................
Wahhhhh......banyak bende tol aku nak wat sem ni.... InsyaAllah aku akan lakukan yg terbaik pada tahun ni...


Sekali sekala aku rasekan tanggungjawab manusia ni makin lama makin banyak pabila menjangkau kedewasaan... Terasa seronok melihat kanak2 riang bermain tanpa memikirkan masalah mereka sendiri... Memang seronok jadi kanak2... Tak perlu fikir itu dan ini... Tak ade tanggungjawab pun.. Fikir nak main jer... hehe... Paling2 kanak2 akan fikir bile mereka terlebih2 main, ibu bapa akan marah mereka... Tapi tuh kejap jer.... Pas tuh main semula... Ha! kan aku cakap... memang best kanak2 nih... tak fikir pe langsung... hahaha...

Btw, aku teringat la zaman kanak2 dulu... Meriah...Disayangi ramai... Seronok sangat.... Tapi sekarang aku dah semakin dewasa... Dah banyak tanggungjawab yg perlu aku laksanakan.... Hopefully, aku dapat lah laksankan tanggungjawab aku dengan baik pada tahun ni....

Reaksi kOrang:

3 beri komen di sini:

Anonymous said...

http://buyviagrasinglepills.blog.igg.com/
[url="http://buyviagrasinglepills.blog.igg.com"]buy viagra single pills[/url]
buy viagra single pills

Anonymous said...

http://www.archive.org/details/BuyTylenolNoPrescription_630

Anonymous said...

http://www.archive.org/details/BuyTylenolNoPrescription_630
[url=http://www.archive.org/details/BuyTylenolNoPrescription_630]Buy Tylenol No Prescription[/url]