Sunday, 30 January 2011

Keluarga Bahagia

Salam semua... Nampaknye Imakacak telah menganjurkan satu contest yg bertajuk "Keluarga Bahagia". Jadi tanpa melengahkan mase lagi, LeYa telah mempersiapkan diri untuk sertai contest ni..


Kontest ini bertujuan untuk mengingatkan para blogger untuk kembali mengingat asal-usul sendiri dan membuka kembali folder raya dan review satu per satu gambar bersama keluarga tercinta. Murni tak tujuan kontest? Haha

Syarat-syarat kontest:
1. Mesti follow blog www.imakacak.blogspot.com dan tinggalkan komen di entri ini.

2. Letakkan banner kontest ini di blog, tidak kira di sisi blog atau atas/ bawah.

3. Mesti gambar bersama ahli keluarga tidak kira berapa orang. Makin ramai dalam gambar makin tinggi peluang untuk menang.

4. Kalau ada adik-beradik "istimewa" bergambar bersama akan mendapat markah bonus.

5. Tag kepada 5 orang.

6. Tarikh tutup sehingga 1 April 2011, tapi bukan bermakna hadiahnya adalah April Fool!

7. Pengiraan markah akan diambil berdasarkan pose yang cantik, kualiti gambar yang cun dan jumlah ahli keluarga yang terlibat di dalam gambar.

Itu sahaja!








Gambar dua di atas telah diambil bersama semasa meraikan "Hari Keluarga 2010" yg baru sahaja berlangsung pada Disember yang lalu di Tasik Kenyir,Terengganu... Dan kemudian gambar seterusnya adalah gambar semasa menyambut Hari Raya Aidilfitri di kampung halaman bersama sanak-saudara.

Kemudian, untuk memperlengkapkan diri bagi menyertai contest ni, LeYa ingin tag kan nyer kepada 5 blogger yg LeYa pilih @ terpilih...


Dengan itu, tamatlah entry LeYa mengenai "Contest Keluarga Bahagia"
Reaksi kOrang:

5 beri komen di sini:

aQi + GenGkey said...

wah..
ramainye famili kamoo..:D

LeYa said...

huhu...yeke? rmai ker mcm ni... ade lg ni kalu cmpur yg len2...

nursalimah mohamadyusri said...

thanks join:) gudluck okay. err, kalau boleh copy entri dan banner sekali, gtaw kwn2 ye:)

LeYa said...

Okay..LeYa dah edit semula contest ni..

nursalimah mohamadyusri said...

okay:) tengs dear