Wednesday, 25 January 2012

Songlap

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Apa khabar semua pembaca blog? Harap semua sihat la kan... Masih dalam mood Happy Chinese New Year... hehehe.... Budak sekolah tengah cuti... Patutlah terasas malas sangat nak bangun g keje... Isk3x.... Okey lah...di pagi yg hening ni tetibe LeYa smpai awal ke tempat keje... Sambil menikmati juadah sarapan pagi, LeYa terasa nak post sesuatu dalam blog kesayangan LeYa ni... So, tanpa byk celoteh yg ntah ape2..., Hari ni LeYa tak nak cakap banyak...LeYa nak post movie ni... Tajuk "Songlap".... Rase nyer dah ramai kot yg dah tgk... kan...kan...kan... hehehe.... Pape pun Enjoy yourself! tatatata......


Songlap
Reaksi kOrang:

0 beri komen di sini: