Thursday, 28 June 2012

Ke mana menghilang selama 1 minggu...

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua para blogger LeYa...

LeYa nak mintak maaf la sebab LeYa dah lame tak update blog ni... Hampir seminggu LeYa berada di Melaka dan broadband pulak terlupa nak bawak... isk3x...kesian sungguh kan... Balik jer ke kediaman milik ibu ayah LeYa, LeYa bukak FB ade 87 comments.... Blog ade 3 comments and follower dah bertambah... Blogwalking pun ramai.. Hehe... Baru seminggu menyepi tapi tak sangka ramai jugak yang sudi melawat LeYa Blog ni kan... Bukan nyer best sangat pun... LeYa hanya banyak menulis kisah2 kehidupan LeYa jer... tak lebih dari itu pun... Kemudian, LeYa tengok pula statistik Nuffnang.... Ok... Alhamdulillah dah meningkat... Advertlets pun naik... Hehehe... LeYa Production pun ramai datang melawat. Fuuuhhhh.... best3x.... korang semua memang terbaeeekkkkk dari ladang. support LeYa dari belakang... Ooppss... lagipun LeYa menghadiri 3 temuduga kerja dan juga sempat mengemas kedai hak bersama LeYa dan Mr. F. Tak lama lagi, LeYa Production ade office... hehehe... Meh la pakat ramai2 kunjung ke kedai saya...

Ok la kan... cukup la penerangan LeYa ke mana LeYa menghilang selama seminggu... Ni kat bawah ni, ade sedikit gambar fotografi yang LeYa sempat rakam semasa turut serta dalam pemilihan cincin sempena pertunangan pada 15 Julai 2012 nanti... Majlis Pertunangan ni adalah abg kepada Mr. F... hehe... Saya dijemput untuk mengambil fotografi majlis tersebut nanti... Kita saksikan ye... Huhuhu....

Sibuk memilih cincin....

IECA + FADLI

Lagak gaya masing-masing
Reaksi kOrang:

0 beri komen di sini: