Wednesday, 3 October 2012

Terkejut saya....

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera....

Jalan-jalan malam memerhatikan aktiviti blog. Kelihatan satu mesej dari Myideakini yang memberitahu LeYa telah terpilih [REVIEW] Followers bagi blog beliau. Terkejut jugak la LeYa baca entry tersebut... Beliau telah membuat satu trafik percuma untuk blog kesayangan LeYa ni... hehehehe... Terima kasih tak terhingga la kan pada beliau yang susah payah mempromosikan blog yang tak seberapa ini... dah lah buruk, kadang2 tak update lak tu... Tapi tak sangka kan terpilih di antara followers beliau. Alhamdulillah....

Ini adalah header blog beliau yang sudi membuat trafik saya bertambah...Terima kasih...

Untuk para blogger LeYa yang ingin membaca entry LeYa dalam blog beliau, bolehlah klik di link bawah ini:


Salam sayang buat LeYa untuk para blogger yang dikasihi....
Reaksi kOrang:

1 beri komen di sini:

Myideakini [dot] com said...

Salam LeYa..

Terima kasih diatas entri ini ye...Jangan lupa copy sijil khas untuk LeYa & tepek kat dalam blog LeYa nanti ye...

Review Followers Ke-49