Followers

Sunday, 30 September 2012

Apabila laptop kembali di sisiku...

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera....

Lama sudah LeYa tidak update entry dalam blog ni... Dah banyak sawang2 LeYa bersihkan tadi... huhuhu... Hampir sebulan LeYa tidak aktif dalam dunia blog... Kenapa ye??? Ini semua masalah kesihatan laptopku yang kurang memuaskan. Hampir sebulan dia direhatkan di hospital bersama teman2nya. Alhamdulillah semalam bersamaan 29 September 2012 dia kembali di sisiku... Dan, bila dia sudah muncul dia akan kembali dibuka dan LeYa akan segera mengemaskini laman blog kesayangan ini secepat yang mungkin... Terkejut LeYa tengok followers LeYa yang dah semakin ramai.. Alhamdulillah...tak sangka ade jugak yang sudi baca cerita2 di blog ni... Bukannye best sangat pun... Entah ape cerita entah yang LeYa tulis.... Kadang2 rasa macam banyak merepek je... Hahaha... Walau ape2 pun, thanks for the followers that make me feel so happy for your action. I am so thankful with you that following my stringy blog...Hehehe...