Followers

Friday, 7 June 2013

Aku Mencari Rezeki...

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...


Yeay!! Setelah sekian lama LeYa tak mengemaskini blog kesayangan ni... Dah bersawang dah LeYa tengok... Huhuhu... Ape kisah ye LeYa dah tak update blog ni?? Ermm....jawapannye mudah je... kadang2 LeYa bosan la hari2 nak update... bile skali-skala macam ni update banyak sikit cerita menarik... hehe...

Just want to inform you all that LeYa sekarang dah habis kerja di LHDNM. Dan sekarang mengganggur serta mencari kerja baru untuk hidup... Sementara menunggu jawapan, LeYa menjalankan semula perniagaan LeYa Production dan mengajar tusyen untuk pelajar UPSR.. Alhamdulillah adelah rezeki sikit. 

Hari-hari yang dilalui selama sebulan LeYa mengganggur ni, boleh dikatakan seperti Datin plak.. sebab pagi  dalam dua minggu sekali, LeYa akan ke spa untuk buat facial, treatment bagai... Haha... seronok bunyinye ye... Tapi kene fikir duit jugak... Sebab LeYa bukan ade income bulanan. Duit simpanan pun dah semakin menipis ni.. Kena ikhtiar cara lain ni... Jadi, LeYa ingin sekali lagi mempromosi LeYa Production kepada anda semua.. Jangan ketingglan untuk dapatkan promosi terhebat dari LeYa...

Businesscard LeYa

Reaksi kOrang:

2 beri komen di sini:

~MakLady~ said...

Tahniah ;)

salam 1Malaysia dan selamat berpuasa :)

~MakLady~ said...

blogwalking & followed ;)