Sunday, 25 August 2013

Pencarian bloglist sempena kemerdekaan by Mrs Mahadi




Hai all.. LeYa blogwalking ke rakan2 blogger dan terjumpa segmen ni.. Jom ramai2 kita join untuk meriahkan lagi empunya blog iaitu Mrs Mahadi Rosmin. Segmen ni adalah segemen pertama beliau. Jadi, mari kita sama2 rapatkan hubungan silaturrahim kita denganya. 

Tak susah pun nak join segmen ni.. Jom klik SINI.

Okay cukup la sampai sini LeYa menterjemahkan segmen ni ke dalam blog kesayangan LeYa ini.. Hehehe... Diharapkan rakan2 di luar sana dapat sertakan diri untuk segmen ini..

Reaksi kOrang:

12 beri komen di sini:

cik yaya said...

all the best ^_^

Eira Aikawa said...

Eira singgah sini..
Salam Kemerdekaan..
http://eiraaikawa.blogspot.com/2013/08/pencarian-bloglist-sempena-kemerdekaan.html

Illya LeYa said...

thanks for all that support my blog.

Nur Azwa Edora said...

jangan lah cakap camtu leya.. walaupun blog kita tak cantik ke , kurang menarik ke apa ,, yang penting ada input..daripada luar je cantik tapi dalam kosong je tak guna pun kan?? ^__^

Kisah Si Dairy said...

all the best

Illya LeYa said...

thanks for all that support me k..

S.K.A said...

tahniah =)

S.K.A said...

eh..silap komen ke tadi?? ha3..selamat bersegmen =)

Nadya Dyana said...

Hai, Nad singgah sini . dari segmen yang sama. Jemput ^^ http://storystorynadya.blogspot.com/2013/08/pencarian-bloglist-sempena-kemerdekaan.html

Amyma Omar said...

followers ke 356.. terima kasih leya sebab sudi join segmen saya.. gud luck !

DTira said...

singgah sini..terjah dan selongkar apa yang patut...^^ (jangan mara...^^)

from: http://diaristira.blogspot.com/2013/08/pencarian-bloglist-sempena-kemerdekaan.html

AyuInsYiraH said...

salam..ayu dtg dari segmen yg sama...ada masa nanti singgah la ke blog ayu...ayu juga ada buat segmen sempena merdeka....tq..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/pencarian-bloglist-sempena-kemerdekaan.html