Followers

Wednesday, 18 September 2013

Periksa Kelajuan Blog


Hai all... Petang2 ni LeYa buat check up ke atas blog kesayangan LeYa ni... Berapa kelajuan dan kepantasan blog LeYa ni untuk dipapar oleh rakan-rakan semua. 

LeYa menggunakan 3 tools untuk merekod masa kelajuan blog ini. Pelbagai keputusan telah dibuat oleh setiap webpage kelajuan tersebut. Hasilnya, LeYa's Blog masih dalam tahap LAJU untuk diloading lamannya. Alhamdulillah... LeYa memang tak suke pun lambat2 ni... Nasib baik laa blog kesayangan milik LeYa ni tak la lambat dan takde la pulak nak cakap terlampau laju. But, LeYa harap para pembaca / rakan blogger LeYa berpuas hati bila loading page blog ni. 



Reaksi kOrang:

2 beri komen di sini:

Asha Lya said...

Menarik..ok la 2 hehe.sy baru nak try ;)

Ayu Zan said...

so far ayu pun alhamdulillah..lebih kurang awak..