Thursday, 19 September 2013

Segmen: Bloglist Istimewa Ayuinsyirah Tahun 2013



Pagi khamis ni, LeYa join lagi satu segmen iaitu Segmen: Bloglist Istimewa Ayuinsyirah Tahun 2013... Segmen ini adalah segmen yang sangat simple dan tidak mempunyai banyak syarat. Nak join segmen, sila klik di SINI atau klik pada banner di atas. 
Reaksi kOrang:

14 beri komen di sini:

TelingaBulat said...

selamat bersegmen ;)

Anim Daim said...

AS SALAM
DARI SAGMEN YANG SAMA

http://loveiscinta-aneem.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-istimewa-ayuinsyirah.html

Nao Mei said...

untungnya...cik akak pun baru dapat satu :)

Nurul Hidayah said...

Gud Luck^^

AyuInsYiraH said...

terima kasih banyak2 ye sudi join segmen ayu... ayu dah buat senarai bloglist...nanti boleh la sama2 kita blogwalking ke blog rakan2 blogger yang lain...

http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/senarai-bloglist-istimewa-ayuinsyirah.html

Azlealee Bashir said...

Datang melawat sini n follow.Selamat bersegmen.

Muhammad Khairuddin Lim said...

salam...dari blog segmen ayu..jom blogwalking.

Norasyimah Saifullah said...

http://nora-norasyimahsaifullahoifficialblog.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-istimewa-ayuinsyirah.html

rinoa squall said...

Assalam...jemput datang...

http://mamapapaamir.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-istimewa-ayuinsyirah.html

Syazrin Rayhan said...

dtg bw dr segmen, salam kenal...

http://awanflufy.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-istimewa-ayuinsyirah-tahun-2013.html

nur farahain said...

datang dari segmen yang sama
SEGMEN BLOGLIST ISTIMEWA AYU INSYIRAH
follow jugak,nak mintak klik LIKE : LIKE LIKE LIKE ;)


Zara Alisha said...

dtg singgah
dari segmen yang sama
http://zaralisha.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-istimewa-ayuinsyirah.html

LienLiendot said...

hye awak! bw here. lin dtg dari segmen yg sama. salam kenal.btw, done follow

http://lienliedot.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-istimewa-ayuinsyirah.html

JAMIL HASHIM said...

SALAM.

DARI SEGMEN YANG SAMA.

DONE FOLLOW

http://jmbelog.blogspot.com/2013/10/segmen-bloglist-istimewa-ayuinsyirah.html