Sunday, 22 September 2013

Ulang Tahun LeYa's Blog 6 Tahun



Setelah 6 tahun LeYa's Blog muncul di Dunia Blogging.
Alhamdulillah....
Begitu lama ia persada di dunia Internet...

Sempena ulang tahun LeYa's Blog yang akan muncul tiba pada bulan Oktober depan...
LeYa ingin membuat trafik percuma kepada rakan-rakan blogger LeYa yang selama ini banyak memberi sokongan dan harapan dalam LeYa menulis blog ini.

Tanpa anda semua, LeYa sudah tentu tidak boleh menulis dengan baik.
Dan kemungkinan LeYa's Blog juga tidak akan muncul di sini hari ini.

Pemilihan blog adalah mengikut random picker. LeYa menggunakan pilihan "Typewriter" untuk 2orang dan 3orang lagi menggunakan "Fruit Machine". 

Bagi yang tidak terpilih dalam "Senarai 5 Orang Bloglist LeYa untuk Ulang Tahun ke-6" ini diharapkan bersabar dan tunggu untuk yang akan datang.

1) Blogger Cantik

2) Blogger Comel

3) Blogger Hebat

4) Blogger Comel


5) Blogger Cantik

 
Jadi, kepada 5 orang rakan blogger terpilih sila copy n paste banner yang tak berapa cantik ni dan diletakkan dalam blog anda... 




Semoga ukuwah fillah yang kita bina selama ini terjalin dengan lebih mesra lagi.



Reaksi kOrang:

7 beri komen di sini:

Rosmiza Ali said...

Hai Leya! Salam perkenalan dari Mieza.. 1st time singgah sini, jalan2 cari kawan2 baru.. Wah! Dah lama Leya dalam dunia blog ni.. 6 tahun tu lama tau.. Btw, tahniah atas ulangtahun blog Leya yang ke-6 ni.. =)
UNDIAN IKHLAS ANDA DIPERLUKAN!

Niena Reen said...

wahh lama dah akak berblogging ya. tahniah. :D

Vee said...

tahniah kpd pemenang ... salam kenal

AyaZuki said...

lamanya akak berblogg :)

Illya LeYa said...

Hehe...memg lame tapi b4 ni hanya sekadar suke2 je.. AyaZaki

Azlealee Bashir said...

Salam perkenalan.Terima kasih sudi follow blog akak.lama ye leya dah berblogging.Selamat ulang tahun.

Idati Malek said...

hahah.

hai leya sori baru cek shoutbox.

thanks yeahhhh