Thursday, 3 October 2013

Blogwalking Program by LeYa

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera....

Wahhhh.... bersyukur kehadrat Ilahi kerana blog LeYa ni dah semakin bertambah bilangan pengunjungnya. Oleh itu, LeYa perhatikan "chat box" LeYa sentiasa akan ada pengunjung menjejakkan diri supaya LeYa boleh terjah nanti. Jadi, untuk blogwalking pada semua pengunjung, LeYa telah merancang dan membuat satu sistem blogwalking untuk LeYa pantau berapa bilangan blog yang LeYa telah pergi dalam satu hari. 

Opppsss... LeYa blogwalking semua blog korang semua secara manual k... Jangan salah faham.. LeYa taknak la main auto blogwalking ni... Tak berkat kata nya... Hehehehe... LeYa sanggup menerima pendapatan sedikit, janji LeYa usaha dengan cara yang halal iaitu pergi ke satu2 blog dan membaca entry terkini. Kemudian, meninggalkan jejak diri di shoutbox masing-masing. LeYa juga akan klik semua iklan nuffnang para blogger LeYa. Jika LeYa mahukan pendapatan, sudah pasti anda juga memerlukannya. 

Alhamdulillah kini dengan kejujuran LeYa (agak perasan kau di situ ye...), LeYa mampu memperolehi pendapatan hampir setiap hari dan hanya menunggu masa mengeluarkannya. LeYa ingin simpan untuk majlis perkahwinan LeYa yang akan berlangsung pada tahun depan iaitu kira-kira 7bulan dari sekarang... Pheewww...cepatnye masa berlalu kan...

Di bawah ni LeYa sertakan antaramuka sistem blogwalking LeYa. Ia akan di upgrade dari masa ke semasa untuk lebih tampak elegan dan menyerupai sistem-sistem yang ada sekarang. Blogwalking Program ini adalah cubaan pertama LeYa untuk mengetahui berapa banyak blog yang telah LeYa lawati pada hari itu.

Blogwalking Software
Antaramuka depan LeYa Blogwalking Sistem yang baru diubahsuai...
Blogwalking Software
Antaramuka blogwalking menu mengikut tahun
Blogwalking Software
Contoh bilangan blog yang LeYa kunjungi untuk bulan Oktober mengikut hari.

Reaksi kOrang:

12 beri komen di sini:

Aefa Aerisya said...

wah.. best.. siap ada sistem bw... aefa selalu men terjah je hihi :D

Asha Lya said...

bestnya pandai leya urus blog siap ada perancangan list..:)
Selamat menempuh alam perkahwinan.tak lama lagi kan :)

Illya LeYa said...

Terima kasih semua kerana memberi support pada LeYa..

nurul_diya m. nor al-haj said...

Wow...canggih2~

Hafiza AizZawa said...

kalau kte rajin BW dan folo org len.. in syaa allah org akan folo kte jugak..

nanakimie said...

tq kak!:)

nampak link nana kat situ,hee....isi tabung nuff sini sekali:)

Kin Naz said...

link kinah pun ada sekali la wee, tq kak, tekan tabung akak:)

Yowanda Erlangga said...

nice post
kunjungi blog saye ya dukun software

Illya LeYa said...

Hehe..thanks sume..
Wah!! Mane ade dukun laa.. sesaje wat..utk igt smule ape yg blajar b4 ni..nnti lupe nnti.. hee...

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Thanks yer LeYa

Shark Kay said...

waduh..
siap ada sistem nie.
keep it up :)

Teena Tna said...

Wah, macam mana sistem ni berfungsi? Guna coding ke?