Thursday, 24 October 2013

Demam Melanda Diri...

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Dah solat Maghrib semua???
Bagus... macam tu la muslim sejati... Jangan nak lengah2kan solat atau meninggalkan solat... Solat kan tiang agama.. Cuba bayangkan kalau rumah kita takde tiang? Apa akan terjadi? Tentu la jatuh menyembah bumi. Begitulah kehidupan seharian kita. Kita mesti mempersiapkan diri dengan mendirikan solat lima waktu agar kita dipermudahkan segala urusan. 

Sejak akhir2 ni LeYa malas je nak update blog... Tak tau la kenapa kan... Dah kekeringan idea mungkin... Tapi xpulak rase kering idea... Sebab banyak je benda dalam kepala otak ni nak ditulis dalam blog.. Tapi still tak kesampaian... Haishh... hati tengah celaru.. Itu mungkin... Sebab tu tak dapat nak tulis dengan baik...

LeYa rindu jugak la ngan kawan2 blogger LeYa... Lama tol rase tak blogwalking blog2 mereka... Hahahaha...
Ade ker orang yang rindukan LeYa??
Ade ker orang ternanti2 entri dari blog ini??
Hmmmm....mungkin ada...dan mungkin juga tidak...
Yang penting biarlah rahsia...

Satu pesanan dari LeYa untuk rakan2 di luar yang sana, yang mungkin sedang tidur, baca entri ni dan sedang menonton tv mungkin dan seangkatan dengannya...

Jaga diri baik-baik
Jaga kesihatan baik-baik
Kalau jatuh sila bangun sendiri (Hehehe)
Tunaikan kewajipan dan amanah yang diberikan dengan baik.
Ya! LeYa tahu anda amat komited dengan kerja...:)

Ingat LeYa dalam mimpimu... Hehehehe... LeYa sekarang ni  tak sihat badan (demam, sakit tekak, muntah2, batuk)... semuanya lengkap LeYa dijangkiti virus DEMAM... Mungkin sebab itu, LeYa rasa malas untuk update blog ni...

Reaksi kOrang:

6 beri komen di sini:

♥♥ Nur ♥♥ said...

Semoga cepat sembuh leya ^_^

♥♥ Nur ♥♥ said...

Semoga cepat sembuh leya ^_^

Maria Firdz said...

Moga cepat sembuh ea dik.. take care...

Safarina Shaari said...

moga cepat sembuh ye...amin..

piqa da bajitos said...

makan ubat
minum air mineral
moge sihat !

Marou Apple Hijau said...

Jangan lupa minum 100plus. Nanti cepat sembuh