Followers

Thursday, 31 October 2013

Rating Blog

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera....


Tengok gambar kat atas tuh... Haishhh.... bila lah semua bintang tu nak penuh kan... En. Nuffnang tolonglah saya apa cara lagi untuk saya penuhkan bintang-bintang kecil di atas... Okay! saya nak minta jasa baik kawan-kawan saya la.. Hope korang semua boleh bantu LeYa dalam memenuhkan bintang-bintang itu agar kelihatan penuh dan berkelipan dengan warna kuning keemasan.. Hehe... Yang paling agak sedih untuk bintang "Skycraper"... Hanya mampu memiliki 2 sahaja bintang... Hihihi... 

Selesai kisah rating untuk LeYa's Blog... 

Reaksi kOrang:

14 beri komen di sini:

Safarina Shaari said...

sy pn kalau blh nk mcm tu..tp biase la bnda ni bkn senang...kne usaha lebih.....

http://thestoryofayna.blogspot.com/

nuyui a.k.a miss YUI said...

rasanya yui lg teruk dri ni..huhuh

nuyui a.k.a miss YUI said...

isi tabung =)

cik orange jingga said...

saya tak fahamlah :(

Tedi said...

Nah, Tedi bagi bersinar tiga2 bintang tu hehehe, semoga berjaya. :)

Che Rosliza Che Mat said...

isi tabung sini dear

Mek Onie said...

chaiyok!hihi

Illya LeYa said...

Terima kasih semua...

Misz Ti said...
This comment has been removed by the author.
Misz Ti said...

Slm knl. Hai terima kasih follow blog sy, sy akn follow blog anda semula. Terima kasih.

TelingaBulat said...

kat nufnnag ade tp tb pon xberapa faham

Abee Sam said...

owh , done klik nanti full lah tu :)

Nao Mei said...

hihi...cik akak pun lom penuh juga dik...cik akak tolong-tolong klik...hihi...

Aminin said...

Hi bersinar bintang nampak. Haha
Takpe jgn risau Am tolong klik jap.