Followers

Monday, 21 October 2013

Rehat Minda

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...


Jom3x... rehatkan otak petang2 ni...

And petang2 ni mesti ada yang dah keluar beriadah kan...

Hari ni LeYa tak dapat join sebab LeYa tak sihat laa...

Huhu... lagipun esok LeYa ade satu temuduga... Nak buat preparation document jap..

Dah settle pun..tuh yang leh ngadap blog kesayangan ni...

Oooohhh...ye... alhamdulillah duit nuffnang LeYa dah meningkat lagi.. Hye... betul la kate orang nuffnang ni berhantu.. Time die bekerja mesti pukul 12.00 tengah malam.... Asal pukul 12.00 malam jer baru lah dapat iklan atau duit masyuk..

Hish.... macam mane ni..takut pulak dengar kan... Hehe... Tapi tak kisah pun... Janji dapat duit. Alhamdulillah...
Reaksi kOrang:

3 beri komen di sini:

Muhammad Khairuddin Lim said...

salam...salam blogging.

Nizam Ijam said...

hhahhaha lucu tengok gambar tu :D

piqa da bajitos said...

good luck esok !