Followers

Friday, 8 November 2013

Bila Laptop Kembali Kepangkuanku...

Apabila laptop telah kembali ke tanganku... Seronok bukan kepalang... Bolehlah update entri hari2 semula... Baru seminggu je kena tinggal dah pun bersawang blog ni.. Haish....Cepatnya berhabuk.. Mana datang lah kan habuk2 ni... Hehehe... 

Okay2... punya excited nak menulis sampai terlupa nak bagi salam...Hehe... 

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera buat rakan2 blogger LeYa yang dikasihi...

Hari ni LeYa nak tulis tentang sebuah kisah yang berlangsung pada 01/11/2013 - 03/11/2013 yang lepas. Hari tersebut merupakan hari bersejarah buat empat pasangan pengantin meraikan Majlis Perkahwinannya. Empat pengantin itu juga adalah abang2 dan kakak2 ipar LeYa iaitu abang2 kepada Mr. F. Majlis tersebut berjalan dengan lancar dan meriah sekali. 









Cukup...cukup sudah...cukup sampai di sini sahaja... Tak perlu nak letak gambar banyak2... Hehe... Nak tengok lebih lanjut boleh ke laman FB LeYa Production....



Reaksi kOrang:

3 beri komen di sini:

Vee Lea said...

Akak bila lagi? Haha :)

Cik Mun said...

tahniah ye semua~heeeee

Eyma su said...

wahh bestnyer kahwin =D