Tuesday, 19 November 2013

Blogwalking CUTI SEKOLAH bersama ayuinsyirah

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Cik Ayu Insyirah tag lagi untuk join segmen beliau.. Ini adalah segmen kedua beliau yang LeYa join. 

Blogwalking CUTI SEKOLAH bersama AyuInsyirah
Blogwalking CUTI SEKOLAH Bersama AyuInsyirah

Tak susah pun nak join segmen ni... Hanya klik pada banner di atas dan penuhi permintaan Cik Ayu dalam syarat2 beliau...
Reaksi kOrang:

18 beri komen di sini:

Affy Afiqah said...

selamat bersegmen leya :)

Miz Tia said...

aku boleh ikutan gak ... :D
dari indonesia :) .

Miz Tia said...

aku boleh ikutan gak....
dari indonesia :D :) .
salam akak, Miz Tia baru blogwalking kembali hihihikx :) .

Anim Daim said...

Assalamualaikum..
dari sagmen yang sama
salam perkenalan

http://loveiscinta-aneem.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

Ichsan Afriadi said...

Assalamu'alaikum, salam kenal Cik Ayu Insyirah. Semoga sukses mengikuti segmennya.

AyuInsYiraH said...

terima kasih ye kerana sudi join segmen ayu ni.. ada masa nanti boleh la blogwalking bersama-sama..link dibawah ayu dah senaraikan url rakan blogger yang dah join segmen ni.. sama2lah kita eratkan ukhwah yang dibina ini...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/11/senarai-rakan-blogger-segmen.html

suhaida salim said...

Salam perkenalan...saya sudah follow..
http://nutrientlife.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

iu-hazirah said...

done follow...
slamat cuti skola

Dhia Dirham said...

hi
http://dhiadirham.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

Pha Is said...

datang blogwalking sini.. singgah dari segmen yg sama..

permatabiru said...

done follow #604
follow me back http://permatabiru0310.blogspot.com/

amira solehudin said...

Salam kenal dri segmen ..
follow sini
http://gadizspectacles.blogspot.com

Sharfynarz Sharfnie said...

Hye ! Dari segmen yg sama http://sharfynarzmiss.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

Liyana yan said...

Dari segman yang sama :D

http://berstoryatsini.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

Akif Imtiyaz said...

Assalamualaikum...
Alhamdulillah ..
Singgah Sini Dari Segmen Yang Sama
DONE FOLLOW !!!
http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

nanakimie said...

singgah dari segmen yang sama:)

http://nanakimie.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

Jie Susanos said...

Salam knal..Dari segmen yang sama..sambil2 tu follow sini..slmt bw ke blog kawan2 semua..
http://jiesusanos.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

Badlishah Azman said...

Blogwalking dr segmen yang sama http://badlishahazman.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html