Saturday, 6 September 2014

Eh!! Awalnya Online

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Pagi lagi LeYa sudah bangun untuk membuka laptop. Kenapa ye awal sangat dah mengadap laptop?? Kan ibu cakap buat keje lain dulu sebelum mengadap laptop. hehehe... Seawal pagi, sesudah solat Subuh, LeYa mempersiapkan diri untuk menyediakan tempat seorang yang LeYa panggil Mak Su untuk beliau menjawab peperiksaan online Kastam. Sebelum bermulanya peperiksaan online tersebut, LeYa ingin melihat kelajuan had RAM laptop serta kelajuan Internet apabila digunapakai pagi nanti. 

Jom Jawab Exam

Ok alhamdulillah, laptop yang dah berkurun lama ini tidak menunjukkan hal2 yang boleh membuatkan LeYa bengang dengannya apabila kadang2 dia ingin menarik perhatian dengan hang tiba-tiba.. Hahaha... Kesian Puan LeYa ni kan... Duit dah ade pun takmau beli laptop baru. Isk3x...(manyak kelekut ini olang...haiiyyaaa....hahaha...)

Haish...Siapa bilang LeYa kedekut tu?? Mana ada tau...LeYa bukan kedekut.. Tapi LeYa sangatlah sayang akan laptop lama ni kerana ia adalah pemberian dari ayah LeYa sewaktu belajar di peringkat Diploma dahulu.. WoW!!! Lama kan... hehe... Dah banyak sentimental bersama laptop ini. Masuk wad berulang kali pun LeYa masih sayangkannya... Ha!! Nampak tak macam mana LeYa menjaga barang2 kesayangan LeYa. Lama tau... Sentiasa bersihkan untuk kelihatan lebih cantik dan berseri. Sampai ada yang tegur macam laptop baru tau... hehehe.... (Ha! Lain kali jgn tuduh LeYa kedekut ye.. Korang ade??? hahahaha....

Laptop Kesayanganku

Okay2...LeYa tak boleh la lama2 berceloteh pagi ni.. Kang kejap lagi "Super Ibu" menjerit untuk membantu menolong menyiapkan sarapan pagi... Dada didi dudu...
Reaksi kOrang:

3 beri komen di sini:

Ayu Zan said...

Haah sekarang da jwb exam pakai online je. Mudah kan..

aishah nin said...

Ramai yang jawab test online kastam hari ni. Pendapat saya exam secara online ni lebih telus tanpa guna kan orang dalam :)

Bro Framestone said...

So macam mane.. boleh ke jawap soalan exam tue. Ke server down he...23x

Bro pula, laptop setahun dua tukar baru. Sebab rosak dah xboleh gunakan...

Lebih suka desktop dari laptop.