Tuesday, 23 September 2014

Percutian Indah

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Jumaat lepas LeYa ke JB bersama suami dan family side Melaka. Wat ape kat sane?? Ade event menarik ker?? Hmmm....hmmm... alaa..saje nak jalan2 makan angin tak kan tak boleh kan.. Lagi pulak LeYa ke rumah baru abg suami LeYa a.k.a. abg ipar di Plentong, JB. Perrgghhh...jauh ke dalam la jugak nak jumpa rumah pangsapuri yg disewanya. Yelah kan..first time sampai..hehehe...


Perjalanan LeYa ke JB hanya mengambil masa 2jam lebih dgn menaiki kereta milik ayah mertua..hihihi... Dipandu agak laju oleh incik suami.hehehe...

Tidur semalam di sana dan petang Sabtu LeYa dan suami serta abang longnya bergerak balik ke Melaka menaiki bas. Kenapa??? Kan ade kereta??? Sebab incik suami dan abangnya hari Ahad keje dan ayahibunya pula balik hari Ahad. So, kami pun pulang lah awal.

Menunggu incik suami pulang dari keje, LeYa pun menghabiskan masa dengan aktiviti #projekmemikatsuami iaitu masakan dari air tangan isterinya... hehehe... Tapi tak sanhka rupanye semua makan dan cakap sedap.. Seronok rasa hati bila dengar..
#dagingmasakmerah
#sayurcampurgoreng
#telurdadarcheese


Reaksi kOrang:

4 beri komen di sini:

Anonymous said...

oic, ni la yg urgent sampai kn amik cuti

Marou Apple Hijau said...

Wah seronoknya jalan jalan

Illya Farhana said...

Urgent kene pegi JB.. Dan ade hal jugak nak di settle kan..hehe

nor nazliana said...

datang klik proton iriz..