Followers

Tuesday, 9 September 2014

Produk Penjagaan Diri Marine Essence Berkesan

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...


Produk Penjagaan Diri Marine Essence Beauty Bar dirumus khas untuk menyihatkan, melembapkan dan meremajakan kulit. Ia diperkaya dengan antioksidan minyak asli untuk memberikan manfaat yang terbaik untuk kulit kita.

Bar kecantikan Marine Essence memanjakan kulit anda sambil menghidratkan dan melembutkannya. Kulit terasa selembut sutera apabila disentuh.

Diinspirasi daripada bentuk organik kerang laut dengan haruman yang menawan, Bar Kecantikan Marine Essence pasti merangsang anda menggunakannya setiap hari! 

Bahan-Bahan Utama / Kelebihan

Garam Buluh
- Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit.
- Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan.

Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh)
- Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan)
- Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama.
Ekstrak Liquorice
- Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam.
- Mencerahkan pigmentasi kulit.
Minyak Tea Tree
- Anti-bakteria, anti-kulat.
Vitamin E
- Antioksidan, anti-penuaan.
- Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan.
Gliserin
- Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit
  Merupakan pelembap kulit yang  terbaik.
Aloe Vera
- Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah.

Cara Penggunaan
Basahkan sehingga berbuih. Kemudian, sapukan pada kulit. Bilaskan dengan air sehingga bersih.

Penyimpanan
Simpan di tempat dingin dan kering. Letakkan di tempat yang kering selepas digunakan.

Perhatian!!!
Elakkan daripada terkena mata. Jika terkena mata, bilas segera dengan air. Sekiranya ruam atau kegatalan berlaku, hentikan penggunaan.

Jom kita tengok testimoni ini.




So...Macam Mane?? Ok tak?? Korang boleh la try.Tak rugi mencatikkan diri sendiri untuk suami atau diri sendiri. Kalau tak try, mana nak tau berkesan atau tidak kan? Hehe. So kalau korang berminat, boleh lah contact 0176321680 atau PM kat page ni LeYa Health&Beauty ShopSelamat mencuba!!

Reaksi kOrang:

2 beri komen di sini:

z-a -c-k said...

Hi, saya singgah!

P/S : Anda telah ditag :D

http://aquzack.blogspot.com/2014/09/liebster-award.html

tenku butang said...

teringin nak try..