Followers

Monday, 17 November 2014

Posing Depan Kamera

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Quick update sebab hari ni LeYa sangat sibuk menyiapkan tugasan Encik Suami. So, takde la banyak sangat nak membebel dalam blog ni. hehehehe.... Lepas buka puasa dan solat tadi, LeYa tertarik untuk menulis tentang gambar kenangan LeYa dan suami. Dah lama rasanya LeYa tak update tentang diri dan gambar LeYa..

Gambar ini sebenarnya LeYa rakam sendiri di rumah berlatarbelakangkan dinding putih. (Konon2 nak nampak macam ambil gambar di studio la..hehe..). LeYa terlalu inginkan sebuah studio gambar sendiri suatu hari nanti. 

PS: Selain tu, pencahayaan dan peralatan/perkakasan yang dipilih juga amat penting. Biarpun simple, hasilnya pasti mengkagumkan :)

leya blog
Cinta Rahsia

leya blog
Mimpi Yang Pasti

leya blog
Manisnya dan Indahnya percintaan apabila sudah bernikah

Reaksi kOrang:

4 beri komen di sini:

JAWATAN KOSONG KERAJAAN & SWASTA said...

Wah mesranye...mcm nilah yang kita nak tengok...mesra lepas berkawin membawa kepada kluarga bahagia...

Sabrina SA said...

wah sweet nya kak !! :DD

Illya Farhana said...

Thanks sabrina..hehe..gurau2 gelak tawa je tuh

Eny Abdullah said...

Salam Ziarah... nice blog
http://enyyusnizar.blogspot.com/