Followers

Monday, 23 June 2014

Kelebihan Sabun Marine Essence

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...
Sabun Marine Essence
Sabun Marine Essence


Kali ni LeYa ingin ceritakan serba sedikit kelebihan Sabun Marine Essence atau lebih dikenali "sabun ketiak". Sudah ramai yang menggunakannya dan telah mendapat kesan yang positif. Sabun marine essence sangat2 lah laku dan sering kali kehabisan stok. Kena tunggu 2 bulan untuk dapatkan semula stok baru kerana sabun marine essence ini adalah handmade dan mempunyai kualiti yang sangat baik. 

Antara kelebihan sabun marine essence adalah:
  1. - Mencerahkan bahagian ketiak dan celah-celah badan yang gelap
  2. - Menghilangkan daki
  3. - Menghilangkan kesan gelap pada siku, lutut dan buku lali
  4. - Menyihatkan kulit badan sekaligus menghilangkan gatal-gatal pada         badan akibat eczema
  5. - Menghilangkan pigmentasi pada kulit muka dan badan
  6. - Membantu mengurangkan masalah jerawat pada belakang badan
  7. - Melembutkan dan menggebukan kulit
  8. - Menghilangkan kesan parut
  9. - Mengembalikan kesegaran setiap kali selesai menggunakanya


Koleksi Marine Essence

Seriously, LeYa nak cakap kan yang sabun ni high demand, terlalu banyak permintaan. LeYa jual sabun marine essence dengan harga murah-murah je. Kalau nak dapatkan sabun marine essence murah, cepat-cepat lah contact LeYa. Sangat lah murah sabun ni. Dan boleh pula digunakan untuk seisi keluarga termasuklah baby.

Sabun ni ada dua jenis iaitu ketul (bar) atau jenis cecair (liquid). Kedua-duanya mempunyai fungsi yang sama. Paling menarik tentang sabun ini adalah bukan sahaja mendapat kelebihan macam yang LeYa dah terangkan tadi, tapi bau dan ramuan dia sangat-sangat ekslusif. Wangggiiiiii gillleeee weeeeiiiii... rasa macam dekat spa je setiap kali guna sabun ni. Boleh pula guna pada muka dan badan, sabun ni boleh buat 2 in 1.


JENIS KETUL (BAR)

MARINE ESSENCE BEAUTY BAR
RM105 SEKOTAK (3 KETUL)
 (Promosi Free Postage untuk 3 kotak!)



JENIS CECAIR (LIQUID)
BODY WASH & SYAMPOO 
RM33 each (tidak termasuk postage)


TESTIMONI SABUN MARINE ESSENCE


 Ingin dapatkan sabun marine essense secara pukal atau borong dengan harga yang murah? Ingin generate income dengan menjual sabun marine essense ?


Contact LeYa. LeYa akan explainkan caranya :)


|

|
V

AGENT DIPERLUKAN
WHATSAPP / MSG / CALL  AMY :017-6321680
atau email anagurlz87@gmail.com

Wednesday, 18 June 2014

Baiti Jannati: LeYa & ZoL

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Baru dapat tengok semula blog kesayangan setelah beberapa bulan yang lalu sibuk dengan majlis perkahwinan LeYa sendiri. Kini, alhamdulillah LeYa telah selamat diijabkabulkan dengan pasangan LeYa, Mr. F atal lebih dikenali dengan ZoL.

Satu permulaan baru dalam hidup LeYa kini kerana telah bergelar isteri. Bukan mudah untuk menjadi seorang isteri solehah dan tidak susah apabila kita sudah dan hampir capai ke situ. Menjadi isteri solehah adalah satu kebanggaan buat para suami. Menjaga hati suami, menjaga hati ibu dan ayah mertua sudah semestinya LeYa kini lebih matang dalam mengharungi liku-liku kehidupan setelah hampir 3 minggu bergelar isteri. Merah inai masih terpapar di jari tangan dan kaki. Berbekalkan doa ibu dan ayah LeYa serta tunjuk ajar diselitkan nasihat, LeYa dapat membawa sedikit pedoman apabila berada di rumah mertua. 

Majlis Pernikahan yang menghalalkan LeYa adalah isteri kepada Incik Suami berlangsung pada malam Sabtu, 30 Mei 2014 selepas solat Isyak. Dengan sekali lafaz, LeYa telah pun menjadi suri hati hidupnya. Majlis keesokannya, 31 Mei 2014 berjalan lancar dan meriah.

Selang satu minggu, 07 Jun 2014, Majlis Bertandang di sebelah pihak lelaki pula diadakan di Melaka. Sekali lagi kami bersyukur kerana semuanya berjalan lancar. 

Alhamdulillah, kini semuanya telah selesai dan LeYa serta suami mengucapkan ribuan terima kasih pada seluruh ahli keluarga yang telah banyak membantu menjayakan majlis yang penuh barakah ini. 

Outdoor di Pantai Cahaya Negeri, Port Dickson