Friday, 3 July 2015

Duit Raya RM50 Dari Cik EN

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Wahhhh.... sana sini sibuk mengadakan giveaway sempena Hari Raya ni. Tahniah LeYa ucapkan kepada blogger yang menganjurkan giveaway untuk blogger-blogger baru dan juga yang lama kerana masih belum berjaya mencari nama di dunia blogging ini. Di kesempatan dan di awal pagi sahur ini, LeYa teruja untuk mengikuti sama perkembangan dalam arena GiveAway yang sedang rancak dlakukan oleh para blogger dengan memberi pelbagai hadiah-hadiah yang lumayan kepada para peserta. 

Jom semua kita support blogger. Kita join giveaway ini ye. 


Giveaway dari Cik EN yang sedang hangat berlangsung dan akan tamat pada hari ini juga jam 12.00 tengah hari... Hehe... masih sempat lagi LeYa join di awal pagi Jumaat ni kan.. Pemenang bertuah akan memenangi duit raya dari Cik EN bernilai RM50 dan juga hadiah sampingan buat peserta lain yang telah mendapat tempat di hati Cik EN sebagai para pemenang seterusnya.

HADIAH

Hadiah Utama : Duit Raya rm50
10 Hadiah saguhati : Kad Raya 2015 Cik EN
yang lelain akan dimasukkan bloglist dan sesiapa yang bertuah akan cik en review dan diberi keutamaan pada blog yang follower bawah 1000.

SYARAT
  • Terbuka blogger di MALAYSIA 
  • Follow blog ini dan page cik en kat SINI
  • Buat Entry Bertajuk "Duit Raya RM50 Dari Cik EN" dan Copy Kad Raya Cik EN kat atas itu dan linkkan ke entry ini
  • Pastu pastekan link entry yang dah dibuat di komen entry ini.
  • Untuk peserta di syaratkan mempunyai akaun MAYBANK, CIMB atau AMBANK sahaja (untuk transfer duit raya.. yeppii)
  • Tarikh Tutup 3 Julai 2015 ( jam 12.00 tengah hari)

INFO TAMBAHAN
  • Duit Raya akan di beri selewat-lewatnya 9 Julai 2015
  • Kad Raya akan di pos selewat-lewatnya 9 Julai 2015 
  • Bloglist pula akan dibuat pada 9 Julai 2015 
  • Review pula akan dibuat juga pada entry bertarikh 9 Julai 2015
  • Kesemua (kecuali review) akan dibuat melalui random di random.org

Reaksi kOrang:

3 beri komen di sini:

eintan nurfuzie said...

tq join.. cik en follow sni.. dan gd luck!

nuyui a.k.a miss YUI said...

good luck ya..

Ms. Kejupenyet said...

Good luck
http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/07/duit-raya-rm50-dari-cik-en.html