Thursday, 27 August 2015

DZAS Soft Ice Cream Memang Sedap

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Sllluuuurrrrrrppppppp..... Sedapnye dapat makan ice-cream tengah2 panas macam ni kan... Perghhh...memang terliur tekak kejap apabila teringatkan ice-cream yang meresap masuk membasahkan tekak yang kekeringan dek panas bahangnya sekarang ni.

Terkini dan Diketahui...

DZAS Soft Ice-Cream menyediakan perkhidmatan menjual ice-cream. Ianya buatan sendiri.

DZAS SOFT ICE-CREAM DIYAKINI...

Ia FRESH...

Dan yang paling penting...

SANGAT SEDAP...


dzas soft ice cream

Dzas Soft Ice-Cream menerima tempahan seperti majlis perkahwinan, hari guru, jamuan hari raya, rumah terbuka, majlis hari lahir, hari keluarga dan lain-lain.

dzas soft ice cream

Kemeriahan dari orang ramai yang sedang merasai kenikmatan DZAS SOFT ICE-CREAM.

dzas soft ice cream dzas soft ice cream
dzas soft ice cream dzas soft ice cream

dzas soft ice cream
Ice-Cream buatan sendiri. Hanya pilih sahaja perisa yang anda mahukan. In-shaa Allah pihak DZAS SOFT ICE CREAM akan tunaikan. Antara perisa yang ada bersama kami adalah:

Vanilla
Coklat
Cappucino
Mocha
Yam
Strawbery
Jagung
Durian
Blueberry

dzas soft ice cream

DZAS SOFT ICE-CREAM berada di beberapa buah negeri iaitu:
  • TERENGGANU
  • SELANGOR
  • SARAWAK
  • PERAK


TESTIMONI PELANGGAN yang telah merasai betapa sedapnya ais krim buatan sendiri ini. 

dzas soft ice creamdzas soft ice cream

Sebarang pertanyaan atau mahu membuat tempahan boleh hubungi:-

SMS/Call/Whatsapp : 017-234 0169
Blog : http://www.soft-icecream.blogspot.com
Facebook : http://www.facebook.com/dzasicecream
Instagram : http://www.instagram.com/dzas_soft_ice_cream

dzas soft ice cream

Ingin juga menjadi rakan niaga kami? Whatsapp kami di nombor yang tertera.

Dzas soft icecream
Dia diyakini...
Dia fresh...
Dan
Dia sedap.

Reaksi kOrang:

9 beri komen di sini:

aeinna Musa said...

Dh lama x mkn ni

Aniey Yusoff said...

hurmm..sedapnya..layan tgh panas lg best. Br tau ttg aiskrim ni..

Eina Md Ali said...

Bestnya. Nampak sedapp tu :)

Suhaila Su AnNajah said...

wow! pahang takde :(

She_d@ said...

bestnya tengok.... lau dapat makan nie sedap musim2 jerebu, panas cam nie.

Effa said...

Kedah blom ada nie.. Boleh buat biz nie. Huhuu

Effa said...

Sedap nie!!

mommyceria said...

Nmpak berselera

akukaksu.blogspot.com said...

Wow..sedapnya...