Followers

Thursday, 14 January 2016

MovieReview: Bajrangi Bhaijaan (2015)

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...


MovieReview: Bajrangi Bhaijaan (2015) | Filem yang tengah hot di pasaran online yang sedang ditonton oleh semua lapisan masyarakat. Ramai betul tercari-cari link untuk download filem ini. 

Tak kurang juga LeYa. Kisah yang banyak pedoman dan sedih ini memberi erti buat LeYa menontonnya. 

Sinopsis Bajrangi Bhaijaan
Sebuah filem Drama Bollywood yang mengisahkan tentang seorang gadis Pakistan yang berada di India dan tidak boleh melintasi sempadan untuk pulang ke rumahnya di Pakistan. Kemudian, muncul seorang jejaka India, Pavan yang pemurah dan baik hati untuk membantu beliau menghantarnya pulang ke Pakistan. Dalam masa yang sama, Pavan membantu menyatukan hubungan kekeluargaan gadis itu. Pastinya, banyak masalah yang akan terjadi dalam mengharungi segala onak dan duri sepanjang mereka tempuh liku-liku kehidupan ke sana. Saksikan filem drama bollywood ini secepat mungkin. Hehe...😁

Review Filem Bajrangi Bhaijaan (2015)
Sebuah filem Bollywood berGenre Drama, terbitan Kabir Khan dan dibintangi oleh Salman Khan dan Kareena Kapoor yang telah ditayang pada Aidilfitri tahun lalu.

Details Filem:
Genre : Drama
Terbitan : Kabir Khan
Production : Eros International & Salman Khan Film
Pelakon : Salman Khan, Kareena Kapoor, Nawazuddin Siddiqui
Negara : India
Duration : 154 minit (2jam 34minit)

Link untuk Download/Watch Online Movie Bajrangi Bhaijaan.
http://embedrip.com/?p=225 

Download subtitle juga di sini
http://subscene.com/subtitles/bajrangi-bhaijaan

Semoga anda terhibur dengan filem drama Bollywood ini. 😊😊
Reaksi kOrang:

4 beri komen di sini:

Kim Chaa said...

Makasih akak bg link. Dah lama cari filem nih. Tp tak jumpa T.T

Cik Itah said...

macam best ja tapi sy bukan peminat salman dan kareena hukhuk

Uncle Zuan said...

ramai cakap best cerita ni. tak de geng plak nak ajak tengok

ikhwan yusuff said...

Hehehee.. Macam best je.. Thanks kak share link ni. ;)