Sunday, 15 May 2016

Santai Hujung Minggu di Marry Brown

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...


Al kisah semalam bersama suami dan rakan karib suami serta isteri dan anaknya bersantai hujung minggu merehatkan minda setelah penat bekerja. Usai solat Maghrib, kami bergegas ke Marry Brown, Ayer@8, Putrajaya untuk menikmati makan malam kami hari itu. 

Memilih menu set lebih jimat memandangkan kami makan secara berjemaah. Makan-makan sambil berbual mesra setelah lama tidak bertemu. 
 
Gendang gendut tali kecapi, kenyang perut suka hati. Hehehe... Dah kenyang, baru nak bermadah ye... ekekeke... 


Kemudian, terasa malam masih awal untuk terus pulang ke rumah, kami berehat seketika di tepian jambatan yang sangat menarik yang menjadi tarikan pelancong apabila datang ke Putrajaya. 



Reaksi kOrang:

5 beri komen di sini:

farishah said...

rasenye dah lama tak makan kat marry brown. sedap. nyum..nyum..

Husna Rahman said...

lama xsinggah MB ni...

Nabila Syifa said...

Selamat berhujung minggu

Nur Misnan said...

Lama juga x makan marrybrown.
Dulu suka order nasi lemak. X pernah
Order lain. Hehehe

Siti Yang Menaip said...

lama x makan kat Merry Brown.. suka bubur ayam kat sini..