Followers

Wednesday, 23 November 2016

Dashboard Blog Berwajah Baru

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...


Wahhh.... Dashboard Blog bertukar wajah lagi. Terkejut LeYa bila bukak lembaran paparan blog ni. Eh! Kenapa dah lain? Hehehe... Sangat lah teruja dan seronok bila tengok Dashboard dah baru. Rasa semakin semangat nak update blog selalu.

First, masa mula-mula bukak blog ni tercari-cari mana hilangnya blogpost kawan-kawan. Tak dapat lah nak baca blogpost terkini mereka nanti. Cari punya cari rupanya, ada di bahagian Reading List. Hehe... Selamat. Ingatkan dah hilang tadi.

Okay lah, LeYa nak sambung godek lagi dengan paparan blog baru ni. Mana lah tahu terjumpa benda baru yang menarik lagi. Rasanya ramai juga hari ini, rakan-rakan blogger post tentang dashboard baru ni. Okay lah tu. Jom kita sama-sama belajar.
Reaksi kOrang:

0 beri komen di sini: