Followers

Tuesday, 8 November 2016

SEGMEN: JOM BLOGWALKING BERSAMA AYUINSYIRAH

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

http://www.ayuinsyirah.my/2016/11/segmen-jom-blogwalking-bersama.html
 
Setelah sekian lama LeYa tak join Segmen atau GiveAway, hari ini LeYa merajinkan diri kembali men'join'kan diri dalam aktiviti blogging ini.
 
Jom semua kawan-kawan... Kita rapatkan kembali ukhuwah kita.
Jom Pakat join ... Klik Banner
 
Tamat pada 24/11/2016 jam 10.00 malam.

Reaksi kOrang:

9 beri komen di sini:

Shahida Dzulkafli said...

TQ Leya datang kunjung blog sha..
selamat bersegmen ye..

Unni Anje said...

good luck sis.. salam singgah :)

nhanah huze said...

Hye,assalamualaikum.. Salam perkenalan kak.. Tq Visit blog saya.. Good luck ! Saya dah follow akak

Illya LeYa said...

Haii....ok tq juga sis yg cute...

Illya LeYa said...

Welcome to blog buruk leya...😁😁tq unni

Illya LeYa said...

Welcome... Leya pun nak ucap thanks sbb lawat blog buruk leya

Hafiza AizZawa said...

Selamat bersegmen..

Pha Is said...

singgah BW sini dari segmen yg sama..
all the best..

Abam Kie said...

Assalamualaikum. Abam Kie datang dari segmen yang sama dan terus follow blog yang comel ini. no 798. Terima kasih.

http://www.zukidin.com/2016/11/segmen-jom-blogwalking-bersama.html