Followers

Tuesday, 17 January 2017

Ranking Alexa Awal Tahun 2017

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Dah lama rasanya LeYa tak update tentang Alexa Rank untuk blog LeYa ni. Bila LeYa check kembali ranking untuk blog LeYa di Alexa, nampaknya mengalami sedikit teruk berbanding dahulu. 

 
Bila dah tengok ranking jatuh macam ni, LeYa memberi kata semangat pada diri untuk terus maju macam dahulu. Kalau korang nak tengok ranking LeYa terdahulu, boleh tengok Di Sini.  

Mudah-mudah LeYa akan lebih fokus dengan aktiviti blogging dengan jayanya. Hehehe...

Reaksi kOrang:

1 beri komen di sini:

iLancee said...

Wah hebat. Cepatnya improvekan alexa rank. sekarang dah semakin kecil kan. Tahniah :)