Friday, 3 March 2017

Pencarian Bloglist Sesi Mac-April 2017

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Lama juga LeYa tak join Segmen Bloglist. Jadi, kerana terajin malam ini dan esok pun cuti, LeYa mengambil kesempatan untuk join Segmen Bloglist dari Blogger Athirah.

 Pencarian Bloglist Sesi Mac-April 2017

Syarat-syarat untuk turut serta segmen ni sangatlah mudah. Rasanya korang pun memang seronok nak join. So, Macam mana nak join? Just klik pada banner cute di atas untuk join. 

Jangan lambat taw. Nanti tarikh segmen dah tamat, menyesal tak sudah pulak kan. Okay lah... LeYa ucapkan Selamat Bersegmen semua. 
Reaksi kOrang:

7 beri komen di sini:

Belogs JM said...

Singgah dari segmen yang sama

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi... Singgah sini plak... Selamat bersegmen...

Mrs Pip said...

Hi dear...
Kita pun dari segmen yg sama...
Selamat bersegmen dear...
Cheers.

Lady Tash Roy said...

Salam Singgah...Selamat bersegmen

Tiara Sapphire said...

salam singgah :)

Balqis Batrisyia said...

jengah2 disini smbil jari2 comei klik iklan yg ada

Athirah ♥ said...

Hai selamat tengahari. Maaf lambat sehari. List pemenang dah diumumkan. Klik http://coretan-athirah.blogspot.my/2017/03/pengumuman-pencarian-bloglist-sesi-mac.html