Followers

Friday, 27 March 2009

Poster Forge 1.02.01

huhu...kOrang kan suke edit mengedit nih...so..kali ni aKu tulis entri aKu tentang graphic software...
kat situ korang leh la nak wat banner baru ker...t korang download jer software tuh..pas tuh pandai2 r korang xplore...haha....rajin2 r bace "help" kalau xfaham...xkan yg tu pun nak kene ajar...

kAt bawah ni aKu bagi ler ckit screenshot software tuh...so...rase2nyer mesti der yg dah up to date dAri aKu nih...


http://www.freewarefiles.com/Poster-Forge_program_36551.html
Reaksi kOrang:

2 beri komen di sini:

panggil aku sheh said...

alahai adik..

sik cara senang jer nak edit
pemalas tol..
ngeh2!! wuhaha..

Leya said...

saje jer..hahaha..dunia skrg kan dah canggih..huhu